Skip to content
Home » Huisstijl en logo ontwikkelen zorg

Huisstijl en logo ontwikkelen voor de zorg

Je huisstijl en logo zijn een paar van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien én wat ze onthouden, dus laat deze ontwikkelen met zorg. Daarom is het zo belangrijk om met een goed, professioneel en herkenbaar logo voor de dag te komen. Maar hoe moet je zo een huisstijl en logo ontwikkelen? Mijn advies: uitbesteden aan een professional. Ik, Martijn van de Polder, wil jou daar als merkmaker in Zwolle graag bij helpen met merkstrategie en merkontwerp.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Waarom door mij je huisstijl en logo laten ontwikkelen in Zwolle?

Wanneer je besluit om door mij je huisstijl en logo te laten ontwikkelen voor je bedrijf in de zorg in regio Zwolle, kies je voor de volgende voordelen:

  • Logo en huisstijl worden ontworpen vanuit de kern van je zaak. Dit zorgt voor eenheid in de look en feel van je merk.
  • Eenvoudig, onderscheidend en betekenisvol design.
  • Niet alleen van nul af aan ontwikkelen, maar ook herontwerpen en verfijnen.

Sinds 2011 ben ik ontwerper van visuele merkidentiteiten. En daar voeg ik jouw merkidentiteit graag aan toe.

Neem contact op met dé merkmaker uit de regio Zwolle

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werken met mij als merkmaker in regio Zwolle? Wil je graag weten wat ik kan betekenen qua huisstijl en logo ontwikkelen in bijvoorbeeld de zorg of een andere branche?

Boek een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek laat ik je graag kennismaken met de mogelijkheden voor het ontwikkelen van je huisstijl en logo in regio Zwolle.

Het boeken van een kennismakingsgesprek kan via het boekingsformulier. In een vrijblijvend gesprek laat ik je graag kennismaken met mijn mogelijkheden wat betreft het ontwikkelen van je huisstijl en logo in regio Zwolle.

Anderen bekeken ook:

Hulp bij merkimago in de zorg | Merkidentiteit en huisstijl | Advies merkidentiteit opzetten